> Home > Collectie > Catalogus van de bibliotheek

Catalogus van de bibliotheek

Zoek in de catalogus op:

Titel:
      Auteur(s):
      Trefwoord(en):
      Jaren: -

Toelichting:
      • U kunt zoeken op (woorden uit de) titel, auteur(s), trefwoord(en), jaar, of op een combinatie hiervan.
      • Het is aan te raden te beginnen met het invullen van één veld en indien er veel resultaten gegeven worden, de zoekopdracht te verfijnen door meer zoekcriteria toe te voegen.
      • Vink Exact bij titel aan, als u de exacte volgorde van woorden uit de titel zoekt.
      • Voer bij auteur alleen de achternaam zonder voorvoegsel in (bijv. Vries i.p.v. de Vries).
      • Wanneer u bij auteur of trefwoord 3 of meer letters invoert, wordt er een lijst met suggesties uit de database getoond, waaruit u er één kunt selecteren.
      • U kunt op meerdere auteurs en/of trefwoorden zoeken, gescheiden door puntkomma (;).
      • U kunt de zoekresultaten sorteren op titel, auteur of jaartal.
      • Klik bij de zoekresultaten op een titel om de gegevens van het boek te bekijken.
      • Klik bij de zoekresultaten op een auteur of een trefwoord om de zoekopdracht te wijzigen.
      • Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de catalogus? Stuur een bericht naar de webmaster.