> Home > Actueel > Archief van actuele berichten > Impressie Heimans en Thijsse Dag 2006

Impressie van de Heimans en Thijsse Dag 2006

Op 23 september vond de Heimans en Thijsse Dag 2006 plaats te Beuningen. Op het programma stonden o.a. excursies naar de Oase-tuin te Beuningen, de Heemtuin te Malden en naar de Hortus ArcadiŽ en Educatieve Natuurtuin Goffert te Nijmegen.
    's Middags werd de Heimans en Thijsse Prijs (de Bronzen Spreeuw) uitgereikt aan Marianne van Lier en Willy Leufgen van de Stichting Oase.

De muziek die u hoort is "Spreeuwenzang", gecomponeerd en gespeeld door wijlen Wim Schroevers. Deze muziek is ten gehore gebracht als hommage aan Wim en aan de mensen van Oase.

De foto's geven een impressie van deze geslaagde dag.

In de Hortus ArcadiŽ te Nijmegen In de Hortus ArcadiŽ te Nijmegen

In Educatieve Natuurtuin Goffert te Nijmegen In Educatieve Natuurtuin Goffert te Nijmegen

In Cafť De Vrijboom te Beuningen In Cafť De Vrijboom te Beuningen

Margriet Verbeek Margriet Verbeek speelt enkele delen uit de suite 'De kruidtuin te Leuven'

Drs. Roel van Raaij reikt namens de Directie Natuur van het Ministerie van LNV de Bronzen Spreeuw uit aan Marianne van Lier en Willy Leufgen Uitreiking van de Bronzen Spreeuw

De twee prijswinnaars De twee prijswinnaars

Bloemen uit de Oase-tuin Bloemen uit de Oase-tuin

Receptie na afloop Receptie met borrel en hapjes in de Oase-tuin na afloop van de prijsuitreiking

Foto's met dank aan Laura Minderhoud
    www.kind-en-natuur.nl

Programmaboekje

Klik hier om het programmaboekje met o.a. de teksten van de voordrachten te bekijken (pdf-bestand, 5 MB).

Het boekje is in gedrukte vorm voor 5 euro te koop bij de Heimans en Thijsse Stichting.