> Home > Actueel > Algemene Vergadering H&T Stichting 2010

Algemene Vergadering H&T Stichting 2010

- 24 januari 2010 -

Op zaterdag 13 februari 2010 wordt de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Heimans en Thijsse Stichting gehouden in het Hugo de Vries Centrum in Amsterdam. Voorafgaand is er een boekenmarkt van dubbele boeken. Na afloop van de vergadering is er een lezing door prof. dr. E. van der Maarel over de geschiedenis van het duinonderzoek in Nederland.

Eddy van der Maarel
    Programma:
    vanaf 10.00 uur:Boekenmarkt van dubbele boeken
    13.00 - 14.30 uur:Huishoudelijke vergadering, met publieke tribune
    15.00 - 15.45 uur:Lezing door prof. dr. E. van der Maarel over de geschiedenis van het duinonderzoek in Nederland
    Afsluiting met sapje of drankje.

Boekenmarkt
    Ruim 500 dubbele en anderszins overcomplete boeken afkomstig van schenkingen aan de Heimans en Thijsse bibliotheek liggen vanaf 10 uur tot 16 uur uitgestald in het Hugo de Vries Centrum. Voor een vrijwillige bijdrage van bijv. 2 euro per boek ter ondersteuning van ons doel, kunnen liefhebbers van boeken over studie, bescherming en beleving van de natuur hun eigen collectie komen aanvullen.
    Klik hier om een overzicht van een deel van deze dubbele boeken online te bekijken.

Voor bijwonen van de vergadering en/of lezing gaarne tevoren aanmelden bij het secretariaat.

Hugo de Vries Centrum
    Plantage Middenlaan 2c