> Home > Actueel > Forum van de Heimans en Thijsse Stichting online!

Forum van de Heimans en Thijsse Stichting online!

- 9 april 2007 -

Sinds enkele dagen is het Forum van de Heimans en Thijsse Stichting op internet bereikbaar. Het doel van dit Forum is een digitale ontmoetingsplaats te bieden voor donateurs van de Heimans en Thijsse Stichting en belangstellenden.

Via het Forum kunnen aankondigingen worden gedaan van exposities, evenementen en nieuw verschenen boeken. Verder kunnen er vragen worden gesteld en beantwoord en discussies worden gevoerd over allerlei onderwerpen die te maken hebben met de relatie tussen mens en natuur.

Iedereen kan dit Forum lezen. Berichten plaatsen en reageren is alleen mogelijk als u donateur bent van de Heimans en Thijsse Stichting. Bij uw registratie wordt dit gecontroleerd.

Donateurs van de Heimans en Thijsse Stichting kunnen zich op dit Forum registreren door:
    1) rechts bovenaan de Forum-pagina op "Registreer" te klikken,
    2) in te stemmen met de voorwaarden,
    3) daarna een gebuikersnaam, uw e-mailadres en twee maal een wachtwoord in te vullen en de cijfers en letters van de Bevestigingscode over te typen (de overige vragen en opties hoeven niet beantwoord of gewijzigd te worden),
    4) tot slot op "Bevestig" te klikken.
    Na registratie ontvangt u binnen enkele dagen per e-mail een verzoek om uw persoonlijke gegevens door te geven, zodat gecontroleerd kan worden of u werkelijk donateur bent. Daarna ontvangt u per e-mail bericht dat uw account is geactiveerd. U kunt dan berichten en reacties plaatsen.

Klik hier om naar het Forum te gaan.

Bent u nog geen donateur? Voor een bedrag vanaf slechts 15 euro per jaar steunt u de Heimans en Thijsse Stichting, ontvangt u twee maal per jaar de Nieuwsbrief en krijgt u een uitnodiging voor donateursdagen.
    Lees hier hoe u zich kunt aanmelden als donateur.