> Home > Actueel > Archief van actuele berichten > Heimans en Thijsse Prijs 2006

Uitreiking Heimans en Thijsse Prijs 2006 aan Stichting Oase
    - 14 juli 2006 -

Het lemen tuinpaviljoen in de Oase-tuin in Beuningen (Gld.)
    De Heimans en Thijsse Prijs (de Bronzen Spreeuw) 2006 zal op zaterdag 23 september worden toegekend aan de Stichting Oase te Beuningen. Het werk van deze stichting is van grote betekenis voor de stimulering van de betrokkenheid bij de natuur. Door zich in te zetten voor meer natuurlijke tuinen, parken en plantsoenen, onder meer door de uitgave van het blad Oase, brengt de Stichting de natuur weer dichter bij huis en dichter bij de directe ervaring. De Stichting is om die reden een waardige kandidaat voor de Heimans en Thijsse Prijs.

De Bronzen Spreeuw
    De Heimans en Thijsse Prijs (de Bronzen Spreeuw)
    De uitreiking van de Bronzen Spreeuw en bijbehorende oorkonde zal plaatsvinden tijdens de Heimans en Thijsse Dag op zaterdag 23 september 2006 in Beuningen. Het programma omvat onder meer een bezoek aan enkele heemtuinen, toespraken en een bijzonder muzikaal onderdeel. De donateurs zijn van harte welkom op deze bijzondere dag! Bij de Nieuwsbrief van juni 2006 is een nadere aankondiging met opgaveformulier gevoegd.

Klik hier voor deze aankondiging (Word document).