> Home > Actueel > Bijzonder concert in de Kolonie

Bijzonder concert in de Kolonie
    Muziek en natuur # Natuur en muziek

- 17 april 2010 -

Op zaterdagmiddag 15 mei 2010 wordt er een programma georganiseerd door de Stichting Kolonieconcerten, dat geheel in het teken staat van Muziek en Natuur, of zo u wilt, van Natuur en Muziek.

Voormalige koloniekerkje Het programma heeft drie onderdelen:

13.00 - 14.00:
    In De Koloniehof in Frederiksoord, aan de Koningin Wilhelminalaan 87 (vlak bij de rotonde) vertelt Jan Wartena een verhaal over de seizoenen.
    Jan Wartena was jarenlang hoofd van het Buitencentrum (Centrum voor natuur- en milieu-educatie) in Wilhelminaoord en werd in 2008 geŽerd met De Heimans en Thijsse Prijs.

14.00 # 15.00:
    Excursie in het aangrenzende Sterrebos o.l.v Hans Uylenburg, donateur van de H&T Stichting.

15.30 # 17.30:
    Concert in het voormalige koloniekerkje van Wilhelminaoord aan de Koningin Wilhelminalaan 53 door Eddy van de Maarel (piano) en Margriet Verbeek (gitaar).
    Eddy van der Maarel is lid van het Dagelijks Bestuur van de H&T Stichting.
    Margriet Verbeek heeft vele op de natuur geÔnspireerde werken gecomponeerd.
    Samen brachten zij een dubbel-CD uit, waarover meer is te vinden op deze website.

De drie onderdelen van het programma zijn los van elkaar te bezoeken.

Zie voor meer informatie de websites www.kolonieconcerten.nl en www.margrietverbeek.nl