> Home > Actueel > Archief van actuele berichten > Nieuwsbrief online!

Nieuwsbrief online!
    - 12 september 2006 -

Het bestuur van de Stichting heeft besloten dat vanaf nummer 30 de Nieuwsbrief van de Heimans en Thijsse Stichting als pdf file beschikbaar is voor de donateurs! U kunt de file eenvoudig downloaden en gebruiken.

Voor degenen die geen donateur zijn maar wel de website bezoeken wordt de Nieuwsbrief in deze vorm gratis ter beschikking gesteld. Wij hopen dat velen hierin aanleiding zullen vinden zich als donateur aan te melden.

Klik hier om Nieuwsbrief nummer 30 van juni 2006 te bekijken (pdf bestand).

Om dit bestand te openen heeft u Acrobat Reader nodig. Heeft u dat programma niet, klik dan hier om het gratis te downloaden.

De meest recente Nieuwsbrief is ook altijd te bekijken door op het plaatje rechts bovenaan op de home-pagina te klikken.

Klik hier voor een beschrijving van de meest de meest recente Nieuwsbrief en tevens links naar de overige beschikbare Nieuwsbrieven.