> Home > Actueel > Archief van actuele berichten > Thijsse Hof 80

Thijsse's Hof; Tachtig jaar natuurontwikkeling
    - 2 april 2006 -

Thijsse's Hof; Tachtig jaar natuurontwikkeling Vandaag is het eerste exemplaar van het nieuwe boekje over Thijsse's Hof overhandigd aan Roel de Wit, initiator van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en oud Commissaris van de Koningin in Noord-Holland.

Ger Londo, vegetatiedeskundige en bestuurslid van Thijsse's Hof beschrijft in een mooi uitgevoerd en handzaam boekje voorzien van vele kleurenfoto's van de Hof de natuurlijke ontwikkeling van de Hof en de ingrepen die gedaan zijn om het karakter van het instructieve plantsoen te behouden. Het boekje is een aanrader voor bezoekers aan de Hof die iets meer willen weten over de achtergrond en het ontstaan. Het boekje kost nog geen 10 euro en is te koop in de boekhandel en in Thijsse's Hof.

Londo, G. (2006), Thijsse's Hof; Tachtig jaar natuurontwikkeling
    Uitg.: Bekking & Blitz, Amersfoort, 128 p., €9,90